Sibienii, chemați să intre în mintea copiilor, la Biblioteca ASTRA

Conectarea dintre părinți și copii este, în aceste zile, o mare problemă, pe care sibienii sunt invitați să învețe să o rezolve cu ajutorul psihologului și psihoterapeutului, la Biblioteca ASTRA.

Un nou atelier din cadrul proiectului „Semn că Însemni”, intitulat „În mintea copiilor. Joc si conectare în relația părinte – copil” este atelierul gândit și moderat de Adela Răulea, psiholog și psihoterapeut integrativ, care va avea loc marți, 5 martie, la Biblioteca ASTRA.

„Ne vom pune în mintea copiilor și vom explora acele părți din noi care vor încă să se mai joace. Ne vom intreba: Cum experimentăm joaca cu copilul/copiii nostri?, Cum ne conectăm cu copiii prin joc?Ce nevoi relaționale descoperim și împlinim în joc? Cum învățăm să ne dăm voie la joacă împreună cu copiii noștri? Vom lua joaca în serios prin a întelege importanța jocului pentru dezvoltarea sănătoasă a copilului de-a lungul etapelor de dezvoltare dar și beneficiile activităților ludice pentru adulți”, a spus Adela Răulea, psiholog și psihoterapeut integrativ.

Atelierul va avea loc marți, 5 martie, de la ora 18.00, la American Corner (Biblioteca Astra, Corp B). Intrarea va fi gratuită.

Sursa foto: facebook Semni că Însemni

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.